Din guide til værktøj fra Würth

Würth er en tysk virksomhed der blev stiftet tilbage i 1945. Siden da, har Würth specialiseret sig i salg af produkter og tjenester til fagfolk på tværs af en lang række brancher. Würth sælger nu både værktøj, sikkerhedsudstyr, arbejdstøj og meget mere, og er en komplet leverandør til industriens håndværkere.

Oprindeligt var Würth en forretning der solgte skruer til lokale i nærområdet, men voksede hurtigt til at sælge i hele Tyskland, og kort tid efter i udlandet. I dag sælger Würth produkter og tjenester til mere end 80 forskellige lande, heriblandt Danmark. 

Würth har udviklet sig i takt med tiden, og har desuden opkøbt andre virksomheder for at i dag kunne tilbyde mere end 50.000 produkter i deres online shop, såvel som producere en række værktøj med deres eget mærke. 

Kvalitet og omdømme

Würth har et solidt omdømme inden for industrien, og virksomheden er kendt for at levere produkter af høj kvalitet. Deres egne produkter er underlagt kvalitetskontrol efter standarder, og deres indkøbere vælger kun produkter til salg i deres online shop baseret på samme skappe krav. 

Dette har resulteret i et yderst positivt omdømme, da utallige fagfolk og virksomheder hver dag handler i deres shop for mange millioner euro. Würth har desuden en global rækkevidde, og bliver ofte anerkendt for evnen til at imødekomme lokale markeders behov med skræddersyede løsninger.

Samtidig sikrer Würth også en fortrinlig kundeservice, og de arbejder aktivt på at sikre alle kunder bliver behandlet ordentligt, og at de får en god oplevelse. Det ses blandt andet på det omfattende netværk af sælgere og repræsentanter som Würth har ansat, såvel som deres butikker der giver kunderne adgang til personlig rådgivning og support. 

Produkter

Langt de fleste produkter som Würth fører i deres online shop og andre butikker, bliver i dag brandet med deres eget mærke. De fører som nævnt over 50.000 forskellige produkter, heriblandt en lang række værktøj. 

Deres værktøj bliver typisk fremstillet af stål i høj kvalitet, eller tilsvarende metal eller materiale der sikrer en lang levetid, robust holdbarhed og god præcision og effektivitet. Vi har nedenfor beskrevet nogle af de mest populære typer.

Skruenøgler

Würth har et imponerende udvalg af skruenøgler, som blandt andet inkluderer fastnøgler, ringnøgler, og gaffelnøgler, såvel som en række forskellige justerbare nøgler. På grund af det internationale marked som Würth appellerer til, kan man finde flere forskellige måleenheder og størrelser på værktøjerne. 

Skruetrækkere

Würths skruetrækkere dækker ligeledes også over en bred vifte af både forskellige typer og størrelser, herunder flade skruetrækkere, Phillips, Pozidriv, og Torx. De er designet med ergonomiske håndtag for komfort og effektiv anvendelse til stramme skruer. Nogle af deres modeller har også smarte funktioner, såsom magnetiske spidser til nemmere at arbejde i visse områder, eller isolerede skafter for sikkert arbejde med elektricitet.

Slagværktøj

Würth udvikler og sælger også en lang række slagværktøj til tungere opgaver. Det er især slaghammere, slagmejsler og borehammere, og Würth er kendt for at skabe værktøj der kan holde til krævende omgivelser og projekter. 

Dette er også årsagen til, at mange i byggebranchen anvender mærket på daglig basis. Würth reklamerer med at deres materialer er valgt ud fra en uovertruffen robusthed og evne til at absorbere stød.

Elektriske maskiner

Würth har også udviklet en komplet serie af elektriske maskiner, både med ledning og batteri. Her finder man alt fra fugepistoler, nittepistoler, slibemaskiner og vinkelslibere, til akku værktøj som bore- og skruemaskiner.

Samtidig har Würth også udviklet mere specifikke maskiner, såsom fræsemaskiner, pumper, rengøringsenheder, røreværk og elektriske kompressorer for at fuldende deres sortiment, og tilbyde en komplet række værktøj til ethvert formål.

Skæreværktøj

Når det kommer til skæreværktøj, er Würth også værd at overveje. De har deres egen serie med alt hvad man kunne ønske, heriblandt knive, sakse, skæreskiver, save, fliseskærere og kabelskærere. 

Fælles for alle disse værktøjer, er at Würth har designet dem for præcis skæring af forskellige materialer, fra kabler til plademetal. Værktøjerne kommer typisk med afrundede kanter og behagelige og ergonomiske håndtag for at lette arbejdsopgaven og mindske uheld.

Spidstænger og Bidetænger

Tænger er noget der bør være i enhver værkstedskasse eller værkstedsvogn, og Würths udvalg inkluderer blandt andet spidstænger, bidetænger, knibtænger og meget mere. Igen har Würth designet disse tænger til at holde, bøje, og skære forskellige materialer, med ergonomiske greb og høj styrke, og selvfølgelige er materialerne af samme høje kvalitet som deres andre typer værktøj.

Topnøgler

Würth fremstiller også en række populære topnøgler, der oftest bliver solgt i komplette sæts, hvor man nemt kan finde den rette størrelse. Samtidig har de høstet meget ros for deres fremragende forlængerarme og tændrørsnøgler, hvilket gør deres topnøglesæt meget mere anvendelige.

Bits

Sidst men ikke mindst, har Würth også et stort sortiment af forskellige bits, både til skruetrækkere og skruemaskiner, og deres bitsholdere udgør også en væsentlig del af Würths sortiment. 

Her kan enhver professionel håndværker nemt købe sig fattig, da de har et virkelig bredt udvalg af bits til forskellige skruehoveder og størrelser. Disse bits er desuden fremstillet af slidstærke materialer for at forlænge levetiden bedst muligt.