Din guide til værktøj fra Bosch

Bosch er et af de helt store mærker når det kommer til producenter og distributører af værktøj. Stort set alle isenkræmmere, byggemarkeder og butikker der sælger værktøj har derfor en bred vifte af Bosch produkter til salg. 

Det tyske mærke er kendt for et verdensdækkende sortiment af værktøj til både professionelle og private, inden for en lang række forskellige kategorier og produkter. Bosch har også fulgt med tiden, da de konstant tænker i nye baner hvad angår bæredygtighed, effektivitet og måden vi bruger værktøj på. 

I denne artikel vil vi dykke ned i alt hvad der er værd at vide omkring Bosch som mærke, hvis du overvejer at vælge deres produkter til dit næste projekt, såsom deres sortiment, deres kundeservice og omdømme. Så lad os komme i gang!

Omdømme

Som vi allerede kort har været inde på, så har Bosch et positivt omdømme hvad angår kvalitet, innovation, og pålidelighed. Derfor er mærket både velkendt og respekteret i branchen som helhed. Priserne på deres produkter er desuden konkurrencedygtige i det store hele, hvilket også hjælper godt på omdømmet. 

Bosch har også vundet en lang række priser og anerkendelser for deres måde at føre virksomhed på, udvikle produkter på, og generelt set er i vellidt af både private og professionelle. 

Derfor har Bosch gjort sig fortjent til at være en sand markedsleder i denne branche, og deres produkter bliver jævnligt anbefalet af både professionelle håndværkere og gør det selv folket, som værdsætter pålideligheden og den teknologiske innovation som Bosch disker op med.

Kvalitet

Deres omdømme er ikke kun på baggrund af det ovenstående. Bosch er nemlig især vellidt over hele verden på grund af deres seriøse tilgang til fremstillingen af værktøj i god kvalitet. Det ses blandt andet på deres 2 års producentgaranti, såvel som ekstra garanti på visse produkter. 

Det giver en vis sikkerhed at vide man gratis kan få ombyttet, repareret eller på anden måde ordnet sit værktøj hvis der mod forventning skulle opstå problemer, og på den måde lever de fuldt op til kundernes forventninger. 

Alt i alt, er produkter fra Bosch typisk robuste, holdbare, og pålidelige, hvilket gør dem til et oplagt valg når der skal købes værktøj til hjemmet, arbejdet eller hobbyværkstedet.  

Produktudvalg

Bosch tilbyder som nævnt et kæmpe udvalg af elværktøj, håndværktøj, værktøj til haven og hjemmet, såvel som industrien. Deres produkter er efterhånden i stand til at dække næsten ethvert behov inden for byggeri, renovering, havearbejde, og vedligeholdelse. 

Både private såvel som professionelle bruger Bosch værktøj på daglig basis, og det er der mange gode grunde til. Nedenfor gennemgår vi nogle af deres mest populære typer værktøj.

Elværktøj

Man kommer ikke uden om, at Bosch har nogle af markedets mest populære og bedst sælgende elværktøjer på hylderne i de danske byggemarkeder og butikker. Det skyldes til dels deres succesfulde markedsføring, men også det faktum, at man kan bruge deres batterier til en lang række af deres forskellige typer elværktøj.

Har man allerede oplader og batteri til skruemaskinen derhjemme for eksempel, er det billigere at købe en stiksav eller græstrimmer uden batteri, og så bare skifte ud mellem det værktøj man ønsker at bruge. Bosch har samtidig også mange forskellige produkter af elværktøj, fra skrue- og boremaskiner, slagboremaskiner, vinkelslibere, rundsave og meget mere. 

Håndværktøj

Bosch sælger også meget håndværktøj inden for landets grænser, da det er af en god kvalitet og holder tilpas længe til de flestes behov. Især private sætter pris på Bosch som et mærke der er værd at købe, men også professionelle nyder godt af det brede udvalg af skruetrækkere, tang, save og måleværktøj m.m.

Haveværktøj

Til haven har Bosch også fremstillet mange populære produkter der hvert år bruges i danske haver landet over. Fra traditionelle plæneklippere og hækketrimmere, til moderne og højteknologiske robotplæneklippere der selv kan holde styr på ukrudt og sikre en pæn og flot græsplæne. 

Måleværktøj

Som nævnt tidligere, tilbyder Bosch et af de mest afrundede og komplette sæt værktøj i branchen, og det gælder også deres måleværktøjer. Fra afstandsmålere og vinkler, til termiske kameraer, Bosch har alt hvad der skal bruges for at sikre lige snit og præcise projekter gang på gang. 

Kundeservice

Bosch har også et omfattende netværk i form af deres kundeservice, som dog i mange tilfælde kører via den butik man køber deres produkter hos. Det betyder at man ved reklamation langt oftest blot skal returnere eller ombytte sit værktøj i butikken, og derefter få et nyt med det samme. 

Når det kommer til kundetilfredshed er Bosch også et anerkendt mærke på den front. Det skyldes blandt andet alt det ovenstående, men også deres udførlige brugervejledninger og instruktionsvideoer der følger med i købet, eller som man kan finde online.

Konklusion

Uanset om du er en professionel håndværker eller en entusiastisk gør-det-selv person, er værktøjer fra Bosch udviklet til at være af høj kvalitet, brugervenlige og pålidelige, noget som med garanti vil hjælpe dine projekter til at blive succesfulde.