Alt omkring KJ værktøj og deres tjenester

KJV A/S der tidligere blev kaldt KJ Værktøj, er en større dansk virksomhed der dækker hele landet og leverer skæreværktøj, teknisk udstyr, maskiner og transmissioner til metalindustrien og andre relaterede brancher.

Virksomheden har mere end 6000 kunder der hvert år bestiller mere end 100.000 ordrer. Samtidig har KJV udover hovedkontoret i Odense også lokale afdelinger i Hørning, Kolding, Frederikssund, Nykøbing F. og Thisted og Sønderborg.

Kundeservice og salg

KJV har en lang række professionelle og erfarne konsulenter der står klar til at hjælpe med henvendelser, spørgsmål og fejlfinding gennem de mere end 40 internationale agenturer og virksomheder de leverer dele fra.

Samtidig har de også mere end 30 aktive sælgere der dækker hele landet, og gerne fortæller mere om de mange løsninger man kan finde hos KJV.

Filosofi

KJV er ikke blot en grossist med mange års erfaring i branchen. De har også en ambition om at være på forkant med bæredygtige løsninger og udvikling i disse metoder. Helt konkret fortæller virksomheden at de ønsker at bidrage til FN’s verdens mål om en bæredygtig udvikling, hvilket indebærer at vækste firmaet på en måde der bidrager til omstillingen i Danmark og resten af verden.

Derfor har KJV indgået et samarbejde med en række konsulenter og udviklet et redskab og nogle rammer omkring deres overordnede forretning og strategi, såvel som udarbejdet en liste over enkelte mål og ideér til hvordan den grønne omstilling kan blive en virkelighed.

Fra at anvende miljøvenlige metoder til at printe og trykke deres tilbudsaviser og brochurer, til en komplet udskiftning af den gamle emballage til en ny og mere miljøvenlig, såvel som en strategi vedrørende minimering af plastik i emballagen, har de altså iværksat en række initiativer på denne front.

Produkter

Med mere end 65.000 varenumre fører KJV et komplet sortiment af værktøj, redskaber, udstyr til indretning og andet tilbehør. Du kan ligeledes også finde en lang række reservedele fra udvalgte mærker. Nedenfor kan du se en detaljeret oversigt over mange af disse varer.

Hos KJ Værktøj er der også hurtig dag-til-dag levering på mange udvalgte lagervarer, hvilket yderligere garanterer en høj plads på listen over danske virksomheder der sælger værktøj til industrien.

Spåntagning

KJV sælger alt udstyr og værktøj til spåntagning, inklusive båndsavsklinger, koldsavsklinger, rundsavsklinger, kernebor, spadebor, tapbor, spiralbor, endefræsere, fræsehoveder, toolbits og picco kits.

Samtidig leverer de også en lang række reservedele til ISCAR maskiner, såvel som redskaber til opspænding, rivning, rømning og gravering. Kort sagt finder man alt hvad man har brug for når det gælder spåntagning hos KJV A/S.

Transmission

Hvad angår dele til transmissioner og værktøj har de også her et stort og omfattende sortiment. De sælger eksempelvis stålprofiler til kædeføring, såvel som kædehjul af enhver type såsom pladehjul og navhjul.

Du finder også et univers af forskellige lejer til alle formål, heriblandt glidelejer, kuglelejer, ledlejer og montageværktøj og tilbehør såsom remskiver, rullekæder og strammehjul m.m.

Værktøj

KJV har et af landets største udvalg af værktøj i alle afskygninger. Fra deres afdeling med el-værktøj der indeholder boremaskiner, skruemaskiner, slagmaskiner og hæftepistoler, til høvle og fræsere, støvsugere, radioer, kombisæt, pumper og savemaskiner, såvel som batterier og opladere og andet tilbehør.

Men også inden for håndværktøj, løftegrej og luftværktøj er virksomheden leveringsdygtig. Knive, skrabere, koben, sakse, tænger, skruetvinger og diverse haveredskaber finder du her samlet og kategoriseret, såvel som slibebånd, slibeskiver og stålbørster.

Teknik

Når det gælder deres afdeling med teknik dækker begrebet over en bred vifte af værktøj og udstyr. De har tusindvis af produkter i kategorierne, der blandt andet inkluderer beklædning, fodtøj og handsker, såvel som inventar til værksteder, og værnemidler som ørepropper, hjelme og lignende.

Skal der bestilles cylindere, slanger, fittings eller ventiler, såvel som kompressorer er KJV også leveringsdygtige. De sælger desuden også pakninger og andre dele i forbindelse med tætning, såvel som smøremidler, olie og fedt i både rå form som sprayprodukter.

Maskiner

Uanset om i leder efter dele til maskinsnedkeren, elektronikværkstedet eller fabrikken, har KJV et stort udvalg af maskiner til alle formål og anledninger. Båndsave, generatorer, kølevandsanlæg, kompressorer, rundsave, slibemaskiner og værkstedspresser er blot nogle af de produkter de sælger.

Samtidig er det også muligt at bestille en lang række udstyr til maskinerne, i form af skærmning, digitaludstyr, drejebænke, fræsemaskiner og søjleboremaskiner. Kort sagt kan ethvert værksted blive komplet ved at kigge forbi KJV.

Svejsning

KJV leverer også en lang række redskaber og værktøjer til svejsning og metalindustrien. Fra deres baggasværktøj og bejdse maskiner, til maskiner til plasmaskæring og de mange svejsemaskiner, er der ikke mangel på noget til værkstedet eller håndværkeren.

Du finder selvfølgelig også alt i forhold til udstyr og tilbehør, såsom værnemidler, svejseborde, ventiler, rørværktøj, slanger, kemiske produkter og svejsetråd. Og for at afrunde sortimentet har KJV også rigeligt med udstyr til indretning af værkstedet, såsom udsugning, måleværktøj advarselsskilte og krogophæng.