En omfattende beskrivelse af EA værktøj og AO

Til virksomheder og selvstændige håndværkere der ønsker et omstændigt varelager med tusindvis af produkter, hurtig levering og alle tiders kundeservice kan AO være et godt valg. Siden deres opkøb af EA Værktøj i 2021, er virksomheden blevet til en af landets absolut største spillere på markedet.

Ønsker du at læse mere omkring selve virksomheden, eller lære mere om hvilke tjenester og produkter de tilbyder, kan du med fordel læse videre nedenfor, hvor vi har samlet alt du har brug for at vide. God læselyst!

Omkring virksomheden og fusioneringen

EA Værktøj blev i 2021 opkøbt af AO, med henblik på at forbedre virksomhedernes oplevelse når de handler. Derfor er sortimentet blevet udvidet hos AO (Brødrene A & O Johansen), med alle de produkter du tidligere har kunnet købe hos EA Værktøj.

Det betyder at man nu får adgang til mere end 400.000 forskellige varevarianter, og altså et af landets absolut største udvalg. Samtidig er AO også medlem af to internationale indkøbsforeninger, nemlig VVS indkøbsforeningen WIM og EL indkøbsforeningen Fegimé. Det sikrer yderligere tillid og kvalitet for alle deres kunder.

Samtidig er de to tidligere ejere af EA Værktøj, Jørgen Andersen og Peter Andersen, stadigvæk ansatte og driver virksomheden uændret videre efter eget udsagn. Den 31. Oktober 2022 blev kunder hos EA også officielt kunder hos AO, og de konto der er tilknyttet virker derfor  begge steder. Det samme gælder de tilbud og aftaler man i forvejen har haft hos EA Værktøj.

AO er udelukkende en grossist der driver forretning med håndværkere og andre virksomheder. Det kræver altså CVR nummer for at blive kunde hos dem og opnå de mange fordele man får.

Ønsker man at handle som privatkunde hos AO, skal man ikke benytte AO.dk, men derimod vælge en af deres private virksomheder: BilligVVS, LavprisVVS, LavprisEL, LavprisVærktøj, Greenline eller LampeGuru. Her får man adgang til udvalgte produkter fra centrallageret, og en ekspertise indenfor de respektive områder.

Et sted tidligere kunder hos EA værktøj bør være opmærksom, er på de tidligere EA butikker rundt om i landet. Varebeholdningen bliver nedtrappet her, da man hos AO fokuserer på centrallageret og at sende varer derfra.

Tjenester

AO tilbyder deres kunder en række tjenester for at gøre det nemt og hurtigt at handle, finde de rette produkter, sikre hurtig levering, og få hjælp og svar på enhver type spørgsmål.

AO Appen giver mulighed for selvbetjening og adgang til hele sortimentet. Samtidig er der en omfattende søgefunktion der automatisk sorterer efter din virksomheds foretrukne leverandører, og mest købte produkter. Den giver også et overblik over lagerstatus, nettopriser eller listepriser, såvel som flere indkøbskurve så man kan købe ind til flere kunder og få orden på fakturaen helt automatisk.

AO365 er navnet på den tjeneste der gør det muligt at afhente de bestilte varer direkte i AO butikkerne når man ønsker det. Der er med andre ord tale om en tjeneste der er tilgængelig 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Ønsker man ikke at bestille på internettet, er der også hele 58 butikker fordelt rundt omkring i landet, hvoraf 7 af disse er EA butikkerne. Det sikrer en god dækning på landsplan, så man altid kan få kyndig vejledning og finde produkter når man har brug for dem.

AO arbejder især med deres to centrallagre, placeret i Albertslund og i Horsens. Fra disse lagre bliver der sendt ud til hele landet, såvel som i udlandet, og lagrene bliver hele tiden udbygget med automatik og ny teknologi der sikrer hurtig plukning og præcise ordrer.

Håndværkere og virksomheder der handler hos AO får tilknyttet et hold af faste kontaktpersoner der sætter sig ind hver enkelt virksomheds behov og vilkår, hvilket sikrer at man får betjening af høj kvalitet og altid kan komme i kontakt med erfarent personale.

Sidst men ikke mindst tilbyder AO som del af deres tjenester også både strakslevering og straksafhentning. Det sikrer at alle håndværkere og virksomheder hurtigt og enkelt kan bestille de produkter de har brug for, og hurtigst muligt komme i gang med at installere dem eller anvende dem hos deres kunder.

Produkter

Virksomheden sælger til en lang række brancher og brugsområder, såsom VVS, Klima, El, Belysning, Værktøj, Maskiner, Beslag, Forsyning og mere. Det er samtidig også muligt at leje en lang række udstyr i kortere eller længere perioder.

AO sælger for mange produkter og er aktive i for mange kategorier til at nævne dem alle. Dog har vi samlet en liste over nogle af de mere populære nedenfor:

Rør og fittings, radiatorer, ventiler, automatik, ventilation, tag og facade, isolering, vvs værktøj, varmepumper, sikringer, LK produkter, kabler og ledninger, stærkstrømsmateriel, belysning, elværktøj, afmærkning og skiltning, håndværktøj, måleudstyr, løfteudstyr, arbejdstøj, skruer, bolte, søm, plugs, afløb, spildevand og meget mere.