Alt du bør vide omkring SVS Værktøj

SVS Værktøj er en dansk virksomhed, der designer og fremstiller håndværktøj af høj kvalitet til professionel og privat brug. Virksomheden blev grundlagt i 1984 og har siden da etableret sig som et pålideligt og troværdigt mærke i branchen. 

I dag er SVS Værktøj totalleverandør af værktøj såsom håndværktøj, værktøjsmaskiner & autokemi, og de sælger både til erhvervslivet såvel som til private. SVS Værktøj tilbyder derfor en bred vifte af produkter, herunder skruetrækkere, tænger, skruenøgler og håndsave, som alle er fremstillet med præcision og sans for detaljen.

Kendetegn for SVS Værktøj

Et af de vigtigste kendetegn ved SVS Værktøj, er den høje kvalitet på deres kundeservice og produkter og de mange mærkevarer de fører. Du kan for eksempel finde Milwaukee værktøj, såvel som DJ Tools der er danskproduceret værktøj.

Virksomheden lægger nemlig stor vægt på brugerkomfort og sikkerhed, og mange af deres værktøjer er udstyret med soft grip håndtag og skridsikre greb, for at reducere træthed i hånden og øge kontrollen med værktøjet. Værktøjet er også bygget til at holde med materialer af høj kvalitet, såsom forkromet vanadium stål, hvilket er designet til at kunne modstå hårdt brug.

SVS Værktøj er også kendt for sine innovative produkter, såsom “Flexi-shaft”, som er et fleksibelt skaft, der giver mulighed for mere tilgængeligt og præcist arbejde på trange steder, og deres “Magnetizer”, der magnetiserer skruer og bolte for nem håndtering.

Ud over deres produkter af høj kvalitet tilbyder SVS Værktøj også en fremragende kundeservice, og yder altså support i højeste klasse. Virksomheden er forpligtet til at give deres kunder den bedst mulige oplevelse, og de har en dedikeret kundeservice som står til rådighed for at hjælpe med spørgsmål eller bekymringer.

Hvad sælger SVS Værktøj?

Virksomheden er som nævnt totalleverandør, og kan derfor tilbyde stort set alt hvad både private og professionelle kunne have brug for, uanset opgavens omfang. Nedenfor har vi samlet de forskellige kategorier som SVS Værktøj arbejder med, så du får et nemt overblik.

 • Håndværktøj

Som enhver seriøs forhandler af værktøj, er det selvfølgelig muligt at købe en lang række håndholdt værktøj hos virksomheden. Fra hammere og skruetrækkere, til mere specielle typer værktøj.

 • Elektrisk værktøj

Du kan også finde en bred vifte af batteridrevne boremaskiner, save, slagmaskiner, slibemaskiner og andet elværktøj. SVS Værktøj sælger både elværktøj der er designet til professionel brug, såvel som til privates brug i hjemmet.

 • Arbejdstøj

For at sikre god komfort på arbejdspladsen, såvel som bedre sikkerhed, kan du også finde mange produkter i kategorien for deres arbejdstøj. Uanset branchen har SVS Værktøj noget der passer. 

 • Skærende værktøj

De har også et stort sortiment af værktøj der bruges til at skære i materialer, f.eks. save, knive og sakse. Virksomheden tilbyder professionelt udstyr der er designet til at gøre dine skæreopgaver mere effektive og præcise.

 • Måleværktøj og -udstyr

Mål to gange og skær én gang. Det er mottoet hos mange danske virksomheder. Hos SVS værktøj har de samlet et stort udvalg af måleværktøj der gør det nemt og hurtigt at foretage opmålinger i en lang række tilfælde. 

 • Svejse- og loddeværktøj

Uanset om projektet har at gøre med elektronik eller store stålbjælker kan du finde produkter og værktøj der passer til opgaven. Med værktøj af høj kvalitet kan du opnå gode resultater, uanset om du skal bruge en loddekolbe eller et svejseanlæg. 

 • Løfte- og hejseudstyr

Danmark har mange krav omkring løft på arbejdspladsen. Derfor sælger SVS værktøj rigeligt med udstyr til at hjælpe med tunge løft og situationer hvor der skal hejses genstande op i højderne. Du kan altså finde alt inden for donkrafte, løfteborde, wire eller kæder og meget mere.

 • Bil, værksteds- og lagerudstyr

Uanset om du leder efter udstyr til bilværkstedet i den private garage eller den professionelle arbejdsplads, tilbyder SVS værktøj alt du kunne tænke dig. De har værkstedsvogne af høj kvalitet, opbevaringsskabe til varevogne, reoler til sortering og meget mere.

 • Elektrisk udstyr

Til den professionelle elektriker eller den private el montør, kan du i denne afdeling finde generatorer, affugtere og varmeblæsere, men også krympe sko til ledninger, arbejdslamper og alt inden for kabler og elektronik.

 • Rengøringsartikler

Arbejdet er ikke udført ordentligt før der også er ryddet godt op bagefter. Mange opgaver kræver også grundig rengøring af genstande inden man kan arbejde på dem, så derfor sælger SVS værktøj alt inden for rengøring.

 • Luftkompressorer

I dag bruger man trykluft til utroligt mange opgaver. Fra sprøjtemaling af biler, til rengøring og sandblæsning. Uanset formålet kan du finde de produkter du ønsker hos SVS Værktøj i deres kategori for luftkompressorer og tilbehør.

 • Sikkerhedsudstyr

Enhver opgave skal udføres korrekt og sikkert. Derfor kan du også finde alt inden for sikkerhedsudstyr, så du kan arbejde velvidende om at sikkerheden er i orden. Høreværn, sikkerhedssko, hjelme, masker og partikelfiltre er blot nogle af de produkter du finder i denne kategori.

 • Smøremidler og kemiske produkter

Du finder også alt lige fra WD40 og motorolie, til mere eksotiske og specialfremstillede produkter hos virksomheden. Det kan være produkter såsom montagepasta, kølervæske, rustbeskyttelse sprinklervæske og rensebenzin

 • Klæbemidler, maling og fugemasser

Skal der udføres murer- maler- eller VVS-arbejde, kan du også finde en lang række produkter til disse opgaver. Faktisk alt lige fra fugepistoler til spraymaling.

Afsluttende ord

Alt i alt er SVS Værktøj et velrenommeret dansk firma, der tilbyder et bredt udvalg af håndværktøj af høj kvalitet til professionel brug og gør-det-selv brug. Med deres ergonomiske design, holdbare materialer og innovative produkter er SVS Værktøj et godt valg for alle, der har brug for pålideligt og langtidsholdbart værktøj.